Lespakket Planeet in Actie

Voor groep 7, 8 en het voortgezet onderwijs (1, 2) hebben wij een super leuke actie! Grijp nu je kans om gratis aan de slag te gaan met de lessenserie van Planeet in Actie.

Interactieve lessen en challenges

Jouw leerlingen komen in deze lessenserie van 5 weken in actie voor de planeet.  Via interactieve lessen komen ze in aanraking met onderwerpen als circulaire economie, vervuiling, opwarming van de aarde en landschapsherstel. Op school, thuis en in de klas ondernemen de leerlingen in jouw klas projecten, challenges en experimenten op basis van de ‘Sustainable Development Goals’. Zo leren ze hoe ze zelf het verschil kunnen maken!

Kers op de taart is de “escape room ervaring” waarmee de lessenserie start, inclusief garantie op geboeide en gemotiveerde leerlingen!

Gastdocent en lesmateriaal

Veel lesmateriaal dat van buiten komt is nodeloos ingewikkeld. Planeet in Actie heeft daarom een laagdrempelig lespakket ontwikkeld mèt diepgang. Zo worden moeilijke onderwerpen voor jou als docent makkelijk gemaakt.

De totale tijdsinvestering van het lespakket is ongeveer 10 uur, verspreid over 5 weken. Planeet in Actie kun je op 2 manieren bij ons bestellen.

  1. Inclusief gastdocent. Een gastdocent van Planeet in Actie komt twee keer langs op de school.*
  2. Zonder gastdocent. Je draait alle lessen zelf.

In beide gevallen ontvang je natuurlijk tijdig de benodigde lesmaterialen voor de lessen die jij zelf geeft. En dit alles kost je precies € 0,-!

* op basis van beschikbaarheid van gastdocenten.

Meer informatie en inschrijven