Buurtactie Energiezuinig Wonen

7 dec 2021

Woon je in Oud- en Gerbrandyplein of Staatsliedenbuurt-Zuid? Dan ontving je een uitnodiging voor de buurtactie ‘Energiezuinig Wonen’.

Je kon je eigen woning opgeven voor een gratis woningonderzoek of een rapport ontvangen met allerlei tips voor jouw woningtype.

Of je nu gaat verbouwen, verhuizen of in je huis blijft wonen: energie besparen is altijd een goed idee. In een energiezuinig huis woon je namelijk prettig én heb je een lagere energierekening.

Adviesrapporten

Energieadviseurs van het energieloket onderzochten een aantal van de meest voorkomende woningtypen in je buurt. Voor deze ‘voorbeeldwoningen’ schreven zij een adviesrapport. Hierin lees je alle stappen die je kunt nemen voor een comfortabeler en energiezuiniger huis. De bewoners in de wijk hebben de rapporten in de brievenbus gekregen.

Vragen?

Vragen over de adviesrapporten? Neem contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110. Voor een beperkt aantal bewoners is nog een uitgebreid telefonisch advies beschikbaar.