Doe mee aan Schoon Belonen en ontvang € 750,-

8 okt 2021

Hoe werkt het?

Je kiest je eigen schoonmaakgebied en tekent dat eenmalig in op de kaart van supportervanschoon.nl/kaart. Je schoonmaakgebied is ongeveer 3 tot 5 kilometer groot. De leden van je vereniging of leerlingen van je school ruimen met elkaar een jaar lang zwerfafval op in het gekozen schoongebied.

Daarvoor organiseer je minimaal 1 keer per maand een opruimactie. We vragen je om de opruimactiviteiten voor iedereen zichtbaar te maken! Dit mag via social media, nieuwsbrief, website, etc. Hiermee stimuleer je ook anderen om de straten van Zwijndrecht netjes te houden.

Wat levert het op?

Naast dat het schone straten oplevert, ontvangt je club/school € 750,- per gebied per jaar. En lekker bewegen in de buitenlucht! Het is ook mogelijk je aan te melden voor meerdere gebieden! Na aanmelding bij supportersvanschoon.nl ontvang je een gratis schoonmaakpakket voor uw actie.

Heb je meer nodig? Stuur dan een mail naar wijkbureau@zwijndrecht.nl van de gemeente Zwijndrecht.

Looptijd: 9 maanden

Deelnemers gaan een overeenkomst aan voor 9 maanden. De overeenkomst loopt van 1 oktober 2021 t/m 30 juni 2022. Het is ook mogelijk tussentijds te starten. Het is niet mogelijk de overeenkomst automatisch te verlengen.

Nieuwe deelnemers

Nieuwe deelnemers kunnen tussentijds starten met de actie Schoon Belonen. De verrekening van de financiële vergoeding vindt plaats naar rato van het aantal maanden van deelname.

Afvoer afvalzakken

Je kunt de afvalzakken met het opgehaalde zwerfafval weggooien in de container waar u normaal gesproken ook het afval van je vereniging/school in weggooit. Heb je teveel zwerfafval voor je container? Maak dan een melding in Fixi om het op te laten halen.

Aanmelden/vragen?

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf aanmelden of heb je vragen? Stuur dan een mail naar wijkbureau@zwijndrecht.nl.