Help mensen in Zwijndrecht met energie besparen

6 sep 2021

Vind jij het een leuke uitdaging bewoners in Zwijndrecht te helpen om energie te besparen? Heb jij daar de energie voor? Meld je dan bij Diverz aan als energiecoach.

Als coach breng je onder meer huisbezoeken en geef je concreet advies over de mogelijkheden om energie te besparen, het comfort in huis te verhogen en de energierekening te verlagen.

Als voorbereiding krijg je een training met o.a. aandacht voor besparen door kleine maatregelen en ander gedrag, hoe ga je in gesprek met mensen, kennis over isolatie, energiezuinige installaties en het verkrijgen van subsidies.

Daarna ga je aan de slag met andere vrijwillige energiecoaches van stichting Drechtse Stromen. Je doet het niet alleen. Voor je inzet als coach is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Ervaring is niet nodig.

Als energiecoach draag jij een steentje bij aan de energietransitie en zet je je in om de aarde goed over te dragen aan de volgende generaties.

Interesse?

De training start in oktober. Meld je voor eind september aan bij medewerkers van Diverz in een van onze wijkcentra of mail naar André Lodder: a.lodder@diverz.info. Ook voor vragen over het werk als energiecoach kun je bij hen terecht.